vart är världen påväg?

Ska man skratta eller gråta?







we are craaaazy


Skolan har börjat



Vi har fått ett projekt i skolan att vi ska få en viss summa att växa så mycket som möjligt. Och jag  som är villig att lära mig nått inom cafebranchen bestämde mig för att först och främst baka underbart goda muffins! :) Första baket såldes i fredags och visade sig vara succe på mammas jobb. Då lanserade jag blåbärsmuffins, i storlek i amerikanskform. Och dom vart underbart goda..
Nu vet jag inte riktigt hur jag ska marknadsföra mig, och ni får hemskt gärna ge mig ideer. Eller om ni bara vill buy a cupcake :) hör av dig...


godmorgon-godmiddag-godkväll

Idag är jag barnvakt igen till min lillebror, för pappa är och hämtar en badtunna nånstans uppe i norrland(?) Så det blir rätt chill frammåt vintern:)
Jag har varit hur duktig som helst, jag har slagit på stort och lagat köttfärssås och spagetti, haha Markus trodde inte jag kunde sånt bara för jag inte har flyttat hemmifrån än sa han. Men så imponerad har jag nog aldrig sett honom(a) hahaha.

Nu ska jag städa rummet, sen ikväll blir det att gå lägga sig tidigt.. för imorgon så börjar skolan. Och jag är jätte spänd.
Tar tåget som går halv åtta till karlstad, för tågen matcha inte riktigt med om man började klockan tio. Så då åker jag hem till Madelene en stund och förväntar mig en kopp te:) sen åker vi vidare till skolan.
Ska blir hur skönt som helst att börja skolan igen!

Karlstadhelg

Nu har jag inte skrivet på 2 dagar, och det syndes rätt ordentligt på statistiken. Men det beror på att jag har varit hos min käre vän Madelene på inflyttningsfika (: Riktigt hemtrevligt och mysigt hade hon i lägenheten. Det blev en massa mys,shopping och annat.
Tyckte lite synd om mig själv att jag tappade bort 400 spänn igår, det är ganska så mycket för min budget:$ så det känns lite surt. Men sånt händer.....allt för ofta!

Igår tog vi bussen till Ikea och gick där och strosa sen åkte vi hem och kollade på film. Idag åkte vi iväg i lagom tid till stan och shoppade allt för mycket. Jag har fyndat som en tok idag faktist, riktigt stolt och jag är nöjd med mina inköp;D
Känns nästan som man hittar där nu och det är ju bra när man snart ska gå i skola där:)


vi inviger de fina kopparna:$


själva "inflyttningsfikat" :)

madelene i hennes lägenhet:)

bilderna vände sig inte om av någon konstig anledning:$

ovärd helg

Som sagt så har jag varit en riktigt turistguide hela helgen. Idag så TVINGADE killen från tidningen mig låtsas vara turist och kolla på utställningen om Degerfors. Så det var ju kul att jag ska uppmana hela sverige att inte läsa tidningen på typ måndag ... :( Så jävla skämmigt, som att jag skulle dra till ett museum och typ vara dyng intresserad om degerfors för sjutton miljoner år sen;s NEJ! knappast.

Kom även en jävligt skum gubbe in idag som ville att jag skulle följa med honom och åka bil och grejer, jävla PEDDO! Han trodde att jag inte såg vad han tänkte, försökte få Linnea att släppa iväg mig med den där förtidspensionerade Kaj. Han gav mig sitt nummer, jag kan det fortfarande efter hans jävla tjat....!


Min arbetsuppgift är att gå upp till denna rälsbuss två gånger om dagen och kränga fika..
Jag får gå dit med en skylt som det är en bild på nån brud och så står det;
Fikasugen? Här kan du köpa kaffe,dricka,kaka att ta med dig på resan.
Jag känner mig helt ärligt som en liten Zigenarflicka som måste sälja en kaffe för att ha råd att äta risgrynsgröt till kvällen. Det känns som att jag ser ut som en svenskKatitzi när jag står det, och möter alla Stockholmsbrats som just stigit av stockholm-oslo tåget. Men men, som man hört "den mognaste är ju den som inte bryr sig" glömmer aldrig de orden:)

Imorgon jobbar jag allra sista dagen på Turistbyrån, efter jobbet drar jag vidare till Karlstad och hälsar på min favvo Madelene i hennes nya lägenhet. Ska upptäcka Karlstad, kolla vart skolan ligger som vi ska gå på & bara vara vi tre tjejer. Helt underbart. Älska Karlstad, och jag är jävligt nöjd att det blir det för mig till hösten. Jippi säger jag bara! Jag ska bort ifrån Degerfors men ändå fortfarande bo kvar här. Det gillar jag=)


fredagen den 14 Augusti

Ikväll har jag varit hemma hos frida. Kollat på LA ink och charlies änglar. En av mina favorit filmer faktist.. Jobbar ju imorgon så det var ganska så skönt att det vart en chill kväll ikväll. Efter jobbet imorgon ska jag dra med mig mamma till karlskoga eller örebro och handla lite grejer inför skolstart. Jag är på jakt efter ett par gladiatorsandaler som är typ svarta och nitar på.. Jag vet precis hur jag vill att dom ska se ut, men jag vet inte riktigt vart jag kan hitta dom:$
Nu ska jag försöka krypa ner i sängen och försöka sova..


seriöst trocadero, jag är helt såld!!!

den dumma brunetten är tillbaka

Ja det stämmer faktist, Om en kvart är mitt hår kastanjefärgat:) Jag vet inte om det egentligen finns någon som tycker om det, jag tror inte jag heller gör det. Men jag hade en sån jävla utväxt och mitt hår tål inte en att slingas med blekmedel en gång till. Så jag körde i en toning(: Vi får väl se hur det blir.... :$



-><-


Jobbiga p12 killar som tror dom är coola och lanar i rummet bredvid mig...
Min lille bror är nämligen typ 13 år och har typ 13 kompisar här som sitter vid ett jävla bord och lanar.. Alla som har varit hemma hos mig vet att hela vårat hus skulle kunna värmas upp på enbart datorer, och nu är det typ tusen datorer till här och gör mitt rum till en bastu..
Jag är så sugen på att ta kort på det, haha men de kanske är så små så att de tar illa upp :$
Dom sitter liksom och skriker till varandra former & termer som jag är för cool för att förstå.
HJÄLP då förfan jansson..........dom är ju här..!
MEN LOL!
VAFAN GÖR DU?!?!?! är du dum i huvet eller. sjyst! , så jävla sjyst Fille.




Övningsköra. Hur kul är det inte att köra bil? Det är fan otroligt roligt..! Så jävla roligt. Och det går så bra för mig känner jag, jag har till och med kört igenom DEGERFORS SAMHÄLLE:$? hur bra är det inte....
Och ut på karlskoga vägen, typ kört så fort som 90:$ så jävla kul. Så synd att det tog så lång tid innan vi gick på hanledarkurs bara, skulle ha gjort det när jag fyllde sexton för då skulle jag vara kung nu :$


kvällen hos Linda

Ikväll har jag varit hos Linda, vi pratade om allt möjligt,käka äggmackor & kolla på tv:) Alltid trevligt att träffa den tjejen!




dagens bästa låt


solariebränna

Linda och jag brukar ta en solarietur någon gång ibland, och jaa. Det vankades en sådan idag när det är så jäkla dåligt väder. Skönt var det, och man känner sig fräsch i huden efter att man har solat. Jag gillar det(:
Linda, shit vad brun hon blev :) !


mys,snark och rastlös

Igårkväll/inatt var jag hos Fridas moster som bor i karlskoga. Frida är lite av en husvakt så vi var där och vakta huset så att säga. Jag,frida,madelene & elin;p Det finns inte så mycket att säga. Utan jag låter för denna gång bilderna tala för sig själva:)

mm, sexy:$

i like it, solglasögon o mössa (y)

elin har pli på katten kattis!

sen åt vi mcdonalds;D

ganska så uttråkad:)

ganska så cp:)

men vi löste det på ett och annat sätt med :$


solen är skum

Hade som uppdrag imorse att ta hand om min lillebror,gör frukost och så till honom. Ja visst det kan jag väl tänkte jag, brukar ju inte vara några problem. Gick upp imorse och gjorde den där frukosten då han börjar:
-Jag vill inte ha nån macka!
-Nehe vad ska du käka då?
Då ställer han sig upp tar fram en kastrull och ska koka oboy.
-Det där är ingen frukost, då får du väl äta fil och flingor då eller nånting.
-Det är visst en frukost!!!
-Nej, säger jag och tar fram filen och flingorna.
-Det där är inte flingor, det där är corn flakes .
-HAHAHAAHHA!!!
Sen höll han på och stri som en jobbig unge, då fick han ringa till morfar så kom han och hämtade honom.
Och då säger jag till morfar;
-Markus och jag blir snart riktigt osams för han håller på att härja hela tiden.
och då säger Markus;
-Jaa, jag har vaknat på fel sida;o
hahaha åååh vad jobbig, jag ska inte skaffa barn förens jag är typ 54;o....!



Gick ut förut och helt plötsligt på en sekund så hällde regnet ner, 5 minuter senare så var det strålande solsken. Svensksommar?

Idag ska jag,Madelene & frida och till fridas moster i karlskoga och chilla. Får väl se vad det blir, men det blir nog trevligt ;d
Bloggkameran är med som vanligt, det räknar vi med. :D haha

Ska passa på att säga, att det är fantastiskt kul att Madelnee Holmqvist i egen hög person har pengar på mobilen, då kan man ju få tag på henne (: typ.


te-mys

Var hos min käre vän Madelene och drack en kopp te, pratade lite & gjorde sånt som det känns som vi aldrig kommer kunna göra när hon flyttar. Dvs komma på när som helst att vi kan träffas,ta våra mopeder till varann och åka på en gång, vara framme 3 minuter senare. Kommer sakna det, även om jag kommer träffa henne varje dag. Så allt runtomkring. Frida,elin & fyrklövern..
Men som sagt inget märkvärdigt med denna dag(: haha kort summerat.

Imorgon är jag ledig och det är jag jävligt lycklig över! :):):):):)

svingelskooogen

Kom just hem ifrån jobbet, det börjar verkligen bli urtrist att vara där. Idag tex så hade vi ett brev från en ukrainsk cyklist som vi skulle översätta från ryska till svenska. Och ja....det var inte det lättaste(:
Efter jobbet åkte jag raka vägen till svingelskogen och jag börjar bli lite av en stammis där. Hälsade på Minna och Julia som lekte dom barnaskaran själv(:




Minna har verkligen fått ett sommarjobb som passar henne som handen i handsken!

myser inne hos isak isbjörn.

minna vart lite hungrig

så hon laga harsyremuffins, svingelskogens godaste kakor.
En stor blåbärspannkaka med hasselnötsgrädde(:


smarteräv var även där.

fikasugen?


(tryckbara bilder)

övningsförare

Övningskörde idag igen. Det gick faktist ganska så bra, det tar sig! :) Jag rattar ju som en råtta, hihi.
Just nu ligger jag i sängen ska väl snart sussa.
Tänkte uppdatera er med att jag har fått brev från John Bauer gymnasiumet i Karlstad idag,äntligen!! Så det är vad det vankas till hösten, skönt att börja om. Ny stad,ny klass,nya människor. Allt är nytt. Förutom Madelene, och det ska bli riktigt trevligt att drass med henne i tre år till:$ skoja inte drass... Det ska bli ett sant nöje!

Maya och jag tog en promenad till, försökte att få till lite kort på henne. Men lyckas inte så värst bra, haha hon är söt endå.


jobbilainen

Imorse var jag hurtig för första gången på typ hela sommarlovet.. typ. Nej men jag ute och gick en långpromenad med min voffis Maya. Hon är verkligen hur bra som helst, jag är nog gladast i hela världen att vi skaffa henne då i Januari.
Hon har varit med mamma & pappa ner till Borås i helgen och hur tomt känns det inte när hon är borta.
Som jag saknat henne:)

Sen åkte jag ner till Turistbyrån där jag har spenderat ett par timmar varje dag i 2 veckor nu, mitt sommarjobb börjar lida åt sitt slut. Sista veckan nu.
Ska bli skönt med cash:)
Vi gör inte speciellt mycket där faktist.
Typ spelar vänd tio,Yatsy och neger och president är med ganska populärt. Men det är soft(:


blogbaCK

Ny blogg,ny design men knappast ny Madelene! Nu är jag tillbaka bättre än innan, taggad till tusen(:
Jag hatar att jag bloggar igen, men jag gillar det endå...lite! :) 
                                                                                                                      
                                                                        

RSS 2.0